Update Spanish Open: trainingsdag

Afgelopen dinsdag waren we aangekomen in Alcudia, Mallorca.

De eerste dagen was er nog weinig gepland, op de inschrijving voor de classificatie van Joey Lie na. Helaas was er veel regen buiten, zodat we de omgeving niet konden verkennen.

Vandaag scheen de zon meer e
en hebben we de oude stad van Alcudia kunnen verkennen, nadat Joey zijn classificatie heeft gekregen. We konden hierbij meteen ontdekken hoe “soepel” het openbaar vervoer op Mallorca was.

Eenmaal terug in het hotel, onze lunch gegeten en omgekleed om naar de sporthal te gaan, waar we rond 15.30u terecht konden om te trainen. Het hele team had ook geregeld dat de dubbel- en mixpartners aanwezig waren om mee te trainen. In mijn geval was dat Elke Rongen die vandaag was aangekomen.

image

De training verliep goed, maar we moesten wel erg wennen aan de vloer, verlichting en het type shuttles. We hebben slagen geoefend en wat partijtjes gespeeld. Daarbij was het goed om een aantal spelers te zien spelen die we mogelijk in onze poule tegen gaan komen.

Vanavond wordt het programma bepaald tijdens een managers meeting en dan wordt deze ook gepubliceerd op Tournamentsoftware