Spanish International 2018 – Trainingsdag

Vandaag was het de trainings- en classificatiedag. Een gelegenheid om de hal te verkennen en wat voorbereidingen te treffen.


De dag begon laat. Eerst uitgeslapen en bijkomen van de reis van gisteren. In de ochtend ook mijn tas voorbereid en onder andere het Carlton logo in mijn rackets bijgewerkt. Na de lunch zijn we richting de hal gevaan wat ongeveer op 5 minuten lopen van het hotel ligt.

Wat ik in de afgelopen periode heb gemist in training is het overspeeld raken en de snelheid van het spel. Ik mis daardoor de reactievermogen en mijn snelheid. Hier had ik samen met Megan wat op zitten oefenen. Als staander kan ze hier goed op inspelen.

Later op de middag samen met mijn dubbelpartner voor dit toernooi wat dubbelpartijtjes gespeeld. Ik speel dit toernooi met David Follet, een Engelse speler. Niet nieuw voor mij, maar wel als dubbelpartner. Het is dus even aftasten hoe dat gaat, maar in ieder geval wel lekker om niet alleen op mijn enkelspel te hoeven focussen.

Morgen beginnen de partijen om 9.00u met de mix, daarna zullen ze verder gaan met het enkelspel. Volg de Nederlandse delegatie via:https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=7ED4AA8F-294F-497E-9688-BF71EAE4D893&c=NED