Samenwerking met Body&Fit

Afgelopen periode heb ik met een aantal personen contact gehad om te kijken of we iets voor elkaar konden betekenen. Onder deze personen is ook een oude vriend van mij, Achmed Awad van http://mediainjection.nl/
Logos

Het was al even geleden dat Achmed en ik elkaar hadden gesproken. Naast elkaar een update te hebben gegeven over ons leven, hebben we het ook over zijn bedrijf en mijn sport gehad. Hij gaf hierbij aan dat hij contacten had met Body&Fit die misschien wel interesse hadden om iets met mijn sport te gaan doen. Contact met hun was snel gemaakt.

Ik heb aan hun uitgelegd dat ik samen met mijn mental coach Stinne heb besproken om zoveel mogelijk met gewone voeding te gaan oplossen. De uitdaging ligt ‘m voornamelijk bij intensieve trainingen, toernooien en meerdaagse toernooien, waarbij goede voeding niet makkeljk bij de hand is. Hierbij is dan met name de bedoeling om een oplossing te vinden voor voeding ten behoove van spierherstel. Body&Fit heeft hierbij een voorstel gedaan om te kijken hoe hun product “Whey Perfection” hieraan kan bijdragen.
IMG_1233

Vandaag is hun pakket binnengekomen met de Whey Perfection, Multivitaminen, shakers en bidons. Het is dus komende periode testen hoe dit bevalt! Bedankt voor jullie vertrouwen Body&Fit!
IMG_1236