WK voorbereidingen

Morgen is het zover! Dan vertrek ik samen met Eddy Boerman, Joey Lie en Mendy Lie naar Engeland voor het WK. Vandaag stond in het teken van inpakken en de laatste voorbereidingen treffen.
bwf world championships

Afgelopen zaterdag had ik mijn kleding en rackets van Carlton binnen, maar de kleding was niet bedrukt. Ik had hiervoor Sander Visservan badmintoncompany gevraagd of hij deze wilde bedrukken. Het is namelijk een clubgenoot van mij die wel vaker materiaal heeft geleverd. Ik ben blij dat hij dit snel wilde fixen en het resultaat mag er zijn! Bedankt Sander!
IMG_0588
Daarna ben ik even wat inkopen gaan doen. Je tas zit snel vol door alle sportkleding en gewone kleding die je moet meenemen, dus ik heb de gewoonte om kleine tubes (zoals shampoo en douchegel) mee te nemen. Dit neemt minder plek in beslag en weegt ook bijna niets. Ook moest ik nog even langs TNS RIjen. Ik wilde namelijk nog wat reserve onderdelen hebben en een kleine check op mijn sportstoel. Normaal maak ik hiervoor een afspraak en laat ik ‘m een paar dagen staan, maar doordat ik alleen maar heb getraind afgelopen tijd, was dit niet mogelijk. Ik ben blij dat ze me snel konden helpen. Ook mijn stoel is er klaar voor!

Vervolgens mijn tas verder ingepakt en laatste zaken gechecked. Ik ben er klaar voor! Morgen 6.45u de weg op, om de files een beetje te vermijden. En dan vanuit Schiphol richting het WK in Engeland! Volgende update komt uit Stoke Mandeville!IMG_0597