WK Parabadminton 2015

Jawel hier een update over het WK! Op 6 juli kreeg ik de uitnodiging van Badminton Nederland om aan het WK deel te nemen.

Natuurlijk zei ik ja! Het is mooi om een goed seizoen te eindigen met het vooruitzicht dat je naar het WK mag gaan. Het lastige is dat het WK gepland staat in het tweede weekend van september. Afgelopen weken heb ik dus gewoon door moeten trainen, terwijl alle clubs hun zomerstop hielden. Dit betekende dat ik bijna wekelijks naar Duitsland ging om daar te trainen met Elke Rongen en een aantal anderen van de Duitse ploeg, in Breda ging trainen, zelf wat kilometers maakte met de rolstoel en nog zo lang mogelijk met Leon ben blijven trainen. Daarnaast had Annie namens Badminton Nederland ook een aantal zondagen ingepland om samen te komen als Nederlandse selectie om wat extra uren te kunnen maken.

Artikel Brabants Dagblad 26 augustus 2015

Artikel Brabants Dagblad 25 augustus 2015

Om het WK binnen Nederland onder de aandacht te brengen, zijn er ook een aantal berichten uitgestuurd. Zo heeft Annie namens Badminton Nederland een bericht gepubliceerd, welke door verschillende media was opgenomen en heeft ze een interview gegeven voor AllSportsRadio. Ook hebben er een aantal spelers wat extra aandacht mogen krijgen van kranten door geïnterviewd te mogen worden. Zo heeft het Brabants Dagblad voor regio Tilburg ook contact met mij gezocht om mijn verhaal te doen. Het is een mooi stuk geworden en weer wat extra aandacht voor onze mooie sport!

Binnenkort meer info over het WK!