WK aankomst Stoke Mandeville

op 9 september Vertrok ik rond 7uur naar Schiphol waarvan we zouden vertrekken richting Stoke Mandeville. Gelukkig had ik wat ruim de tijd genomen aangezien het flink mistig was, wat voor wat vertraging had gezorgd. Op schiphol aangekomen, stonden Joey en Mendy al volgens afspraak te wachten om alle spullen over te nemen, zodat ik daarna naar P3 kon gaan.

Het inchecken was weer even wat werk aangezien hier elke bagage apart ingechecked moest worden en we volgens het systeem maar drie stukken bagage in mochten checken. Dit waren eigenlijk alleen al onze tassen en hier paste mijn sportrolstoel en wielentas niet bij. Dit werkt bij elke vliegtuigmaatschappij weer anders, maar de dame achter de desk was gelukkig bereid om hierin mee te denken en het was dan ook zo opgelost.

Na bijna alsnog te laat, omdat de assistentie om richting het vliegtuig te gaan, te laat was. Al met al goed aangekomen op Luton airport en veilig in Stoke Mandeville. Daar aangekomen eerst onze kamers opgezocht en omgekleed om nog even wat trainingsmomenten te pakken, alvorens de openingsceremonie zou beginnen. De hal zie er goed uit. Er is genoeg ruimte langs de banen gehouden om te passeren, zonder dat je een wedstrijd zou hoeven verstoren. Na even wat getraind te hebben, zijn we ons gaan voorbereiden op de openingsceremonie die startte met een vlaggenparade waarbij ieder land gepresenteerd werd. Vervolgens was een dansdemonstratie en afsluitend muziek.

Toen de openingsceremonie voorbij was hebben we gemerkt dat de organisatie in de keuken niet goed was ingesteld op een grote groep. We hebben lang moeten wachten tot we konden eten. Uiteindelijk zijn we na het eten meteen even met de bondscoach Annie om tafel gaan zitten om nog de laatste updates van haar mee te krijgen ter voorbereiding op het WK.

Deze ochtend werden we om 6.55u gewekt door de brandalarm. Iedereen moest er snel uit en omdat het even duurde, zijn we eerst gaan ontbijten. Tussendoor het speelschema bekeken en me mentaal op de eerste wedstrijd voorbereid die om 9.30u zal starten.

Hier staat het wedstrijdschema van het Nederlands team gepubliceerd: toernooi.nl