Wereldkampioenschappen dag 3

Het is dag drie, wat betekende dat er verder werd gespeeld in de afvalrondes. Voor mij was dit in het enkelspel in de achtste finales. Het was even afwachten tegen wie ik moest spelen, aangezien er na de poulewedstrijden opnieuw werd geloot.
IMG_0548

De nieuwe loting wordt gedaan om zo te voorkomen dat spelers hun wedstrijden kiezen. Voor mij betekende het dat ik tegen een chinees uit moest komen. Ik had zijn resultaten al bekeken vanuit de poules, maar hieruit maakte ik op dat het pittig zou worden. Ik had niets meer te verliezen en ook vanuit in de mix en dubbel was ik klaar. Ik kon hier dus alles voor geven.

Het was een leuke partij om te spelen. Ik merkte dat hij niet alles hoefde te geven, maar hierdoor kwamen er goede rally’s. Ik ben ook blij te merken dat alles wat ik probeerde goed uitkwam en dat ik de punten zelf heb kunnen maken, die op mijn naam staan. Het was een goede manier om mijn toernooi af te sluiten.

Nu is het genieten vanuit het publiek en kijken naar de rest van de wedstrijden. Tenslotte is Megan nog door naar de kwartfinales!