Update Irish Open – Trainingsdag

Vandaag was het vroeg op. Om 6 uur ging de wekker en gingen Mark en ik de laatste spullen bij elkaar rapen om voor de spits richting Eindhoven te rijden. Daar aangekomen, uitgeladen, de auto geparkeerd en bij de anderen gevoegd in de Starbucks corner. Na het inchecken nog even gezeten tot we konden boarden. Eenmaal in het vliegtuig was ik meteen in dromenland tot net voor de landing.

Op de luchthaven van Dublin aangekomen, ging het voorspoeding. We werden opgehaald en meteen naar de sporthal gebracht. Het was op een industrie terrein, maar een oude maar speciale hal voor badminton. Het licht in de hal was erg wennen, maar speelde prettig. Hier even ingeslagen en met mijn mix Elke Rongen en dubbel partner Owen Killburn wat partijtjes gespeeld.
IMG_0296

Bij het hotel ingecheckt en even snel gedouched. Daarna bij Nobel House, een Chinees\Thais restaurant wat gegeten. Helaas biedt het hotel alleen burgers aan voor ongeveer 15 euro. We gaan daarom meer in de omgeving zoeken naar wat restaurants waar we een betere maaltijd kunnen eten. Na het eten even inkopen gedaan bij een mall, even thee drinken in de lobby van het hotel en dan zo naar bed. Morgen om 6.45u ontbijten en dan begint het!
IMG_0298