Op bezoek bij Sportfair Hoorn

Op 6 september werd er in Hoorn de Sportfair gehouden. Dit is een evenement waarbij alle sporten de mogelijkheid hebben om zichzelf te presenteren aan een breed publiek. Zowel sporten voor validen als voor minder validen werden hier getoond.
image


Toen Megan Hollander afgelopen seizoen Nederlands Kampioene in haar categorie werd, kreeg ze aardig wat aandacht binnen haar gemeente. Via deze weg kwam er ook aandacht voor het aangepast badminton, waarbij de weg vrij kwam om als Nederlandse selectie bij de Sportfair in Hoorn aanwezig te mogen zijn.
image
Het was een mooi evenement, waarbij er activiteiten zowel binnen, als buiten plaats vonden. Daarbij kwam er flink wat publiek langs tussen 11.00 en 16.00. Al met al was het eenmooi podium waarbij aangepast badminton gepresenteerd mocht worden.
image
Dit was tevens het laatste moment dat ik mijn racket in mijn handen zal hebben op de badmintonbaan, voordat ik woensdag voor de training in Stoke Mandeville aan de slag zal gaan. Megan zal op maandag samen met haar moeder en Annie van Daal richting Stoke Mandeville vertrekken, omdat zij nog internationaal geclassificeerd moet worden. Ik zal woensdag samen met Eddie, Joey en zijn moeder richting Engeland vertrekken. De maandag en dinsdag staan dus voor mij in het teken van rust en voorbereiding voor het vertrek naar het WK!