Like, Share and Vote!

Als sporter train je niet om in de belangstelling te staan en is het altijd wennen als je jezelf op een site of in een blad ziet. Al helemaal als er een nominatie voor de titel “Sporttalent van het jaar” eraan hangt.
image

Mijn club heeft me gisteren genomineerd voor deze titel, waar ik zeker met trots naar kan kijken. De titel voor sporttalent is daarnaast niet alleen voor mezelf, maar ook voor de club BCBever. De organisatie achter deze verkiezing is het Fonds Gehandicaptensport. Een organisatie die zich inzet voor sportstimulatie, voor mensen met een beperking. Een fonds waar ik en de club 100% achtersta en waarbij we ook jaarlijks de collecte voor lopen.

In mijn ogen gaat deze verkiezing dus niet om mij, maar om alles waar ik en mijn club voor sta. Mensen aan het sporten krijgen. Het is daarbij mooi meegenomen dat mijn club en mijn sport, Para-badminton, hierdoor meer in de picture komen te staan. Vooral ook door de betrokkenheid van NOCNSF en andere instellingen, is het belangrijk dat para-badminton deze aandacht krijgt. Pas sinds oktober 2014 is het bekend dat onze sport voor de eerste keer op de lijst van de Paralympics staat in Tokyo2020. Daarnaast hoorde ook dat de sport niet als sporten werd genoemd bij de aanmelding van een genomineerde voor het sporttalent. Als ik in deze PR campagne dan een bijdrage kan leveren door mijn naam eraan te hangen, dan doe ik dat graag!

Stemmen kan via: www.sporttalentvanhetjaar.nl