EK Parabadminton met Dunlop!

Het contract is ondertekend met Dunlop! Dunlop zal mij voor de komende twee jaar ondersteunen in mijn ambities op (para)badminton gebied!


Toen ik afgelopen jaar afscheid nam van de Nederlandse selectie Parabadminton, wilde ik in ieder geval nog voor het EK gaan. Dit was in mijn optiek nog het hoogst haalbare op internationaal niveau, aangezien alle landen nu vol in de voorbereiding zitten richting Tokyo2020. Het is op die manier niet meer te doen, om naast een full-time job tegen de professionals te strijden. Sindsdien was het dus zoeken naar de juiste weg om daarnaartoe te werken.

Via Leon Florentinus kwam ik een aantal jaar geleden in aanraking met Dunlop Sports, die mij afgelopen tijd hebben gesponsord via hun merk Carlton. Het was dus een logische stap om weer te kijken wat we voor elkaar konden betekenen richting het EK. Omdat we qua ideeรซn niet ver uit elkaar liggen was het voortzetten van de samenwerking snel besloten, maar ditmaal vanuit Dunlop Sports! Via deze weg wil ik dan ook Jeroen Heijblom en Elmar Gerts bedanken. Ik kijk uit naar de komende twee jaren aan samenwerking!


Daarnaast heb ik ook samen met Leon gekeken hoe we onze trainingen kunnen voortzetten. Op deze manier hebben we wat intensieve sessies gehad in Oss, maar ook de samenwerking met de nieuwe bondscoach parabadminton Eefje Muskens opgezocht, om zo goed voorbereid richting het EK toe te werken. Zo hebben we ook twee trainingsessies met Leon op Papendal in Arnhem gehad. Dat natuurlijk naast mijn vaste dagen op de club, waarbij ik onder andere de hulp van Gigi en Wout heb gekregen om zoveel mogelijk uit mezelf te halen en de lat steeds wat hoger te leggen.

Of dit genoeg is moeten we nu gaan zien. Ik zit goed in mijn vel en heb er zin in. Het is in ieder geval een mooie symbolische afscheid, omdat mijn eerste officiรซle toernooi (na herclassificatie) ook in Rodez was, waar we destijds met Annie van Daal, Willy Slieker, Eddy Boerman en Guus Maassen aanwezig waren. IN deze stad wordt komende week ook het EK gehouden.