Checklist Spanje

Vandaag weer een training gehad in Doorn. Langzaam komt het EK dichterbij. Dit was ook de 1-na laatste keer dat we op deze manier bijeen kwamen. In mijn hoofd ben ik al een checklist aan het maken wat er allemaal nog gedaan moet worden.

Gelukkig hoef ik me niet druk te maken over vlucht, hotel en inschrijving. Dit wordt allemaal gedaan door onze bondscoach Annie van Daal. Waar ik wel aan moet denken, zijn onder andere of dat mijn rackets nog goed zijn, mijn rolstoel goed is, mijn medicijnen op orde, ik genoeg lenzen heb, etc.

Bij thuiskomst maar meteen even langs mijn goede kennis Kwok-Wai Tang geweest. Hij is eigenaar van KW FLEX en levert voor mij alle badmintonspullen. In Engeland is er een racket gesneuveld en ik ben liever niet afhankelijk van 1 racket. Bij hem dus meteen maar twee rackets besteld en een afspraak gemaakt om mijn huidige racket eind deze maand te laten bespannen. Op deze manier zit er nog genoeg tijd en zitten er nog genoeg speelmomenten tot het EK om de rackets in te slaan.

Ook heb ik net een afspraak gemaakt bij TNS revalidatie, die mijn sportrolstoel heeft geleverd. Het is wel fijn als ze nog even een check kunnen uitvoeren op mijn stoel. Alles kunnen nakijken en bijstellen. Daarnaast is er een vaste plek in mijn bagage gereserveerd voor wat reserve onderdelen die ze kunnen meegeven. Deze bevatten onder andere reservebandjes en moertjes. Tot nu toe gelukkig nog nooit gebruik van hoeven maken, maar je weet maar nooit!

Komende week nog even alles op een rijtje zetten om de laatste dingen te regelen en dan is het nog maar 2 weken tot aan het EK!

Bespanning heeft het begeven tijdens het WK2013

Bespanning heeft het begeven tijdens het WK2013