1e blog 2015 & 1e Utregs Parabadminton toernooi

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. Na het EK was het even rustig. Er zijn wel toernooien geweest waar ik heb gespeeld, waaronder MGS Maastricht en het OLAK 2014.

Afgelopen weekend heb ik op het 1e Utregs Parabadminton toernooi gespeeld, waar ik 2x zilver in ontvangst mocht nemen. Na een spannende 3-setter in de finale enkelspel tegen de Belg Pol Biesmans, moest ik mijn meerdere erkennen. Hij is een staande speler, die door een operatie aan zijn knie tijdelijk in de rolstoel speelt. Technisch is hij dus zeer sterk. Dit brengt mij ook op mijn voornaamste verbeterpunt: slagtechniek.
Utregs Toernooi 2015

Eind 2014 heb ik een goed gesprek gehad met mijn trainer Leon Florentinus. We hebben besproken wat mijn doelen zijn en hoe we de trainingen zien. Op basis van ons gesprek, zal hij een plan maken hoe we op langer termijn onze training gaan insteken. We zullen hierbij vooral aan techniek gaan werken, omdat hier de meeste winst in te halen valt.

Afgelopen weekend heb ik ook te horen gekregen dat ik namens Nederland mag deelnemen aan de Spanish Open, die in maart gehouden wordt. Er is ook al contact geweest met mijn Duitse mix partner om de eerste gezamenlijke trainingen te plannen. De Spanish Open is hierbij een goed meetmoment om te kijken waar ik sta en zal daarnaast een goede voorbereiding zijn voor het NK in april.

Hou de agenda in de gaten voor meer informatie over de toernooien!